Kako poteka Google Oglaševanje

google oglaševanje

V tej objavi se lahko preberite kako poteka google oglaševanje v sodelovanju z oglaševalsko agencijo. Postopek se začne tako, da na strani kontakt oddate svoje povpraševanje in izrazite svoje želje ter sporočite URL svoje spletne strani. Ko prejmemo vaše povpraševanje vam pripravimo ponudbo.
Za pripravo ponudbe uporabljamo google podatke ki jih zagotavlja google in se nanašajo na pretekle podatke o iskanjih v google iskalniku. Ti podatki nam pokažejo sliko o tem, kako pogosto uporabniki iščejo določene ključne besede v googlu. Naročniku predvsem pokažejo okvirno, kakšne so priložnosti, na katere ključne besede se splača oglaševati, kje se splača zapraviti več in kje manj.

Po pregledu ponudbe, stopimo v kontakt, zastavite vprašanja kar se tiče nejasnosti vejice ki so nastale glede ponudbe. Odgovorimo vam na vprašanja pojasnimo posamezne segmente ponudbe vejica pogovorimo pa se tudi o oglasih verica cenah po celotnem pristopu in ceni ponudbe torej znesku ki igra bi mesečno plačevali za google oglaševanje.

Če ponudbo potrdite oziroma jo potrdite poročni prilagoditve začnemo s kreiranjem oglaševalske kampanje. Od vas zahtevamo še dostop do google analitik in posredujemo potrebne kode za sledenje bodisi v google bodisi v facebooku. Te kode lahko namestite sami oziroma vaši programerji lahko pa nam zaupate dostop do naše spletne strani nista kombinatu namestimo. Nato povežemo vaše račune google adwords google analytics in facebook ter morebitne druge račune na primer gmail center in podobno.

V vašem google računu nato kreiramo kampanje oglaševalske akcije skupine oglasov vejica napišemo oglase in izberemo ter umestimo ključne besede. Izberemo oziroma določimo tudi cilje oglaševanja in jih implementiramo v google analitics združimo z google računom tako vedno veste koliko smo dosegli z oglaševanjem koliko smo investirali in koliko so investicijo zaslužili.

Zato vas ponovno kontaktiramo vejica saj je čas da vnesete svoje plačilne podatke v google račun pika pri vnosu podatkov vam zagotovimo potrebne povezave in vas vodimo bodisi po telefonu bodisi po drugem načinu komunikacije luna 8 podatkov plačilnih je oglaševanje lahko začne oglasi še počakajo na odobritev od google in nato se prikazujejo.